Blog ini....

Blog ini pada asalnya blog private aku, namun setelah berjinak-jinak dalam bidang fotografi, aku bercadang untuk menjadikan blog ni sebagai blog rasmi artwork aku. Maka, segala hasil kerja aku sama ada belum beredit ( snap terus dari Nikon D40) ataupun sudah beredit dgn menggunakan CS3 Photoshop, Photomatix Pro 3, dan Panorama Maker 5 akan aku post di blog ini. Jadi, segala komen, kritikan, kutukan, atau pembetulan dari gambar yang ada di blog ni, aku terima dengan hati terbuka memandangkan aku pun masih baru dalam bidang ini. Lastly, harap korang enjoy dengan blog ni. Sekian.

08 July, 2010

HDR- indoor & outdoor




















Ni lah dye hasil nya bila dh sangap kan teknik HDR ni..sampai mata pon dh menyenyeh..
hahahhaha..edit malam2 buta....korg akan tau bile korg dh cuba nnt..
try lah.aku pkai software photomatix pro 3..ape2 pon thanks 4 my sifu..hehe

4 comments:

  1. salam singgah..

    wah.. best tgk hasil2 edit ni..

    lepas ni leh ajau sy plak..

    sy nak add blog ni kat blog sy yer.. (^__^)

    ReplyDelete

Penulisan ku

Mari Like sama2