Blog ini....

Blog ini pada asalnya blog private aku, namun setelah berjinak-jinak dalam bidang fotografi, aku bercadang untuk menjadikan blog ni sebagai blog rasmi artwork aku. Maka, segala hasil kerja aku sama ada belum beredit ( snap terus dari Nikon D40) ataupun sudah beredit dgn menggunakan CS3 Photoshop, Photomatix Pro 3, dan Panorama Maker 5 akan aku post di blog ini. Jadi, segala komen, kritikan, kutukan, atau pembetulan dari gambar yang ada di blog ni, aku terima dengan hati terbuka memandangkan aku pun masih baru dalam bidang ini. Lastly, harap korang enjoy dengan blog ni. Sekian.

29 June, 2010

Suasana Di Pasar Malam


Ni lah dye suasana pasar malam di BANGI.Nampak tak makcik tu,
hahahahaha,aku pon xtau cm ne ley snap dye..aku snap candid jerr..hihihi..
apa2 pon makcik ni bahgia disamping suami yg tersayang..sebab aku tgok perot nya
ade kandungan..hehe...


ni la aku nk cerita sebenar nya,aku paling suka cerita pasal makanan ni,,hihi...
ni daging cincang yg di masak utk letak dalam roti pita,maksud aku pita kebab lah...
ada sesetengah org buat pita kebab ni guna kan daging burger lepas tue potong kecik2..
kalau korg nampak yg tu..jgn beli...just beli yg daging cincang tu..haa!!lagi sedap..


Yang ni plak gambar awek,tp bukan awek aku yerr..aku cuma snap jerr..
hahahaha..xde lah ramai org sangat..sebab masih petang lg..xsilap aku dalam pkol 6.00 cm tu lah..
yg aku pelik nya brother yg pkai baju kemeja tu agak tergopoh-gapah..xtau lah sebab ape..
nak kata kene kejar anjing xde pon anjing di belakang..pasar malam kot jalan slow2 tengok mkanan,
tp dye bley plak laju..hahahahaha,...


Ni lah dye yg di nama kan SATU MALAYSIA.org putih pon ade pegi pasar malam..
ape pandapat korg tentang pic2 yg aku snap dan yg aku edit ni..ok ke x??
maklum lah aku baru lg dalam blog ni..huhu..lastly ape yg aku nak kata kan..
aku mmg nk snap banyak dekat pasar malam BANGI ni..tp tu lah dye..
xberkesempatan...huhu..sekian saja entri buat hari ni..
Salam SATU MALAYSIA..



2 comments:

  1. huyoo boleh la buat photoshoot utk i :P

    ReplyDelete
  2. Hudhud: ley ajerr...klau nk kene uat tempahan..

    ReplyDelete

Penulisan ku

Mari Like sama2